In urma cu un an si jumatate cautam un chirias pentru garajul aflat in proprietatea mea. O persoana a raspuns anuntului meu, a venit la mine, mi-a platit pentru o luna si a zis ca se intoarce a doua zi sa semnam un contract. Evident, nu s-a mai intors. Greseala mea! #-o Acum nu am datele lui personale ci doar un numar de telefon la care raspunde odata la jumatate de an. Am incercat sa il conving sa isi ia lucrurile de acolo dar refuza. Asa ca am dat jos lacatul lui de pe garaj si l-am pus pe al meu.
Ieri m-a contactat si vrea sa ne intalnim, probabil vrea din nou cheia. Cum pot scapa de el prin metode legale? Pot chema Politia sa il identifice, ca apoi sa il dau in judecata? Orice sugestie e binevenita.
in situatia concreta in care nu exista conventie/raport juridic incheiat intre dvs si respectiva persoana,va revine dreptul sa ii solicitati sa elibereze spatiul,ocupat fara drept legal
Pentru a preintampina situatii neplacute ,se impune sa comunicati concret interesul dvs de a putea beneficia neconditionat de spatiul care va apartine ,sens in care urmeaza sa ii solicitati in termeni fara echivoc ca doriti eliberarea spatiului de bunurile depozitate
In conditiile in care nu cunoasteti datele de identificare ale persoanei in cauza,eventuala actiune in justitie nu va garanteaza dispunerea de solutie favorabila dvs
Pana astazi i-am comunicat clar la telefon ca trebuie sa elibereze garajul dar de fiecare data s-a facut disparut pentru cateva luni de zile. In cazul acesta ce as putea face?
Ce se intampla?
Corneliussuciu
Salutare... am si eu o nelamurire cu o problema domestica... Baiatul X care tocmai a terminat clasa a 12-a se cearta foarte tare cu mama in apartamentul careia ... (vezi toată discuția)
Chirias decedat
diana250170
Buna ziua !
In cazul decesului unui chirias care locuia singur intr-un apartament proprietate persoana fizica, contractul de inchiriere inceteaza de drept la ... (vezi toată discuția)