avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla?

Salutare... am si eu o nelamurire cu o problema domestica... Baiatul X care tocmai a terminat clasa a 12-a se cearta foarte tare cu mama in apartamentul careia implicit locuieste si este dat afara din casa cu toate lucrurile, mai putin cateva obiecte pe care le avea in garaj. Aceasta isi bate joc de X, nu ii raspunde la telefon, ii spune ca isi va lua lucrurile cand va avea ea timp... trece o luna... nimic... Baiatul X merge sa isi ia singur lucrurile din garaj dar observa ca lacatul a fost schimbat si cheia nu se mai potriveste. Foloseste un cleste de boturi, intra in garaj si isi ia lucrurile personale dupa care lipeste usa de la garaj cu silicon pentru a nu putea fi deschisa(de un potential hot). Mama baiatului X cum observa garajul... ii da mesaj lui X si ii spune ca acum suna la politie ca i-a spart garajul. Ce poate pati baiatul X avand in vedere ca este luat in spatiu in apartamentul la care este anexat garajul? Practic.. timp de 18 ani a fost si garajul lui in care isi tinea bicicleta:))...
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 00:19, 1 August 2012
1) Garajul apartine proprietarului. Consider ca mama este proprietara. Asadar daca i-ati spart lacatul ptr a intra in garaj sa va luati bicicleta si altceva ce aveati acolo,sunteti vinovat.
2) Dupa ce v-a dat afara din casa,puteati sa mergeti la politie sa faceti plangere ca nu vrea sa va dea lucrurile personale ale dvs,....nu sa intrati in garaj spargand lacatul.
3) Baiatul se va alege cu dosar penal ptr spargere si furt.
4) Ramane sa vedeti ce plangeri se aduc impotriva baiatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

urgent!!! am castigat licitatia... nu pot intra in posesie !?! sau pot !?! LOPY LOPY Buna, am castigat o licitatie la finante, si, am achizitionat un garaj. Mi s-a dat proces verbal si factura in urma licitatiei, am mers la cadastru si am ... (vezi toată discuția)
Chirias in garaj. Stefan91219 Stefan91219 Buna ziua. Recent,am cumparat un garaj.Garajul respectiv are un chirias.Chiria catre fostul proprietar este platita pana in data de 01.06.2020.Am notificat ... (vezi toată discuția)
Boxe subsolul blocului InuIoana InuIoana Sunt proprietara unui apartament intr-un bloc, apartament care mi-a fost lasat drept mostenire de catre bunici. Pe vremea lor, prin anii 70, s-a cerut si s-a ... (vezi toată discuția)