avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare irevocabila sentinta civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare irevocabila sentinta civila

Daca in urma unei hotarari cu apel [eu fiind cel care am pierdut ] nu am facut apel hotararea a devenit definitiva, eu trebuie sa astept sa fiu executat cu executor judecatoresc sau pot sa fac modificarile dispuse de instanta benevol ?

-Spuneti-mi care sunt pasi de urmat, si ce mati sfatui sa fac ?
- Intre timp am verificat si instanta a dispus in urma unei cereri investirea cu formula executorie a sentintei.
Cel mai recent răspuns: alex 88 , utilizator 10:58, 28 Octombrie 2010
Faceti modificarile dispuse de instanta. Daca se va ajunge la executare silita, plata executorului va fi in sarcina dvs.
Eu am sai platesc si o suma de bani, plata cum pot sa o fac ,colaborarea intre mine si cel caruia ii datorez bani este exclusa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata ContSters275905 ContSters275905 Buna ziua, Doresc un sfat juridic din partea Dvs. cum este mai bine sa procedez. Am avut un proces civil pe care l-am pierdut, in consecinta am cazut in ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita simona simona  simona simona Buna ziua! Asi dori sa stiu ,daca cineva ma poate ajuta, ce se intimpla in cazul in care este admisa intoarcerea executari silitei,iar piritul este plecat de ... (vezi toată discuția)
Plata daune de judecata nenea toto nenea toto buna ziua am pierdut un proces ,si am de plata daune de judecata catre parat. In sentinta nu se specifica in cat timp ,sau cum trebuie platit .(toata suma ... (vezi toată discuția)