avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Combustibil deductibil pt agentii de asigurari?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Combustibil deductibil pt agentii de asigurari?

Buna ziua,
Tin evidenta la o societate care este agent de asigurari si dupa cum va asteptati imi aduce luna de luna multe bonuri de benzi; normal le-am bagat pe cheltuieli nedeductibile. Dar stand sa fac paralela cu agentii comerciali care au dreptul sa deduca combustibilul ma gandesc ca si ei pot fi asimilati aici. Va rog sa lamuriti daca si pentru acesti agenti de asigurari combustibilul poate fi deductibil fiscal.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 16:12, 28 Octombrie 2010
Se poate deduce cheltuiala, dar masinile trebuie sa fie "trecute" (proprietate, comodat, etc) pe firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Deduc sau nu sama sama buna poate careva dintre voi sunteti mai dezghetati la minte. cum procedam incepand cu luna mai cu TVA-ul la leasing si la combustibil, dar cu ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)