avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea Voiculescu aplicata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea Voiculescu aplicata

Salutari tuturor !
Am citit ca s-au publicat de pe 13.9.2010 Normele Legii Voiculescu, deci acum o luna si jumatate.Fiind un fost chirias de casa nationalizata care si-a cumparat intre timp casa in care locuieste, m-am dus la Lotus, cea care administreaza aceste imobile, si i-am intrebat daca acum pot sa vand aceasta casa, dat fiind faptul ca Legea Voiculescu a abrogat interdictia de vanzare timp de 10 ani a caselor nationalizate.
Juristul de la Lotus spune ca lor nu le-a venit inca nimic. Atunci, eu trebuie sa astept sa le "vina", sau pot deja sa vand casa linistit ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 11:48, 28 Octombrie 2010
legea la care faceti referire, nu va intra niciodata in vigoare , a fost declarata neconstitutionala din cate stiu eu
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa legea 112 gabytza07 gabytza07 buna ziua. as dori sa stiu care sunt pasii care trebuiesc facuti pentru a vinde o casa cu fosta lege 112, in cazul in care mai sunt rate de platit la primarie, ... (vezi toată discuția)
Act revendicare 480 c civ/ leg 112/ leg voiculescu 1/2009 dumitru2000 dumitru2000 - X chirias cumpara in 2006 un imobil de la stat in baza legii 112 - Y \"fostul\" proprietar, a \"beneficiat\" de confiscarea imobilului in 1980 cand a ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar apartament pe legea 10/2001 Anny84 Anny84 Buna ziua As avea si eu o inrebare , Suntem chiriasi a unei case nationalizate si dorim sa o cumparam in temeiul legii 10/2001 si ulterior sa o vindem. ... (vezi toată discuția)