avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Interprindere Individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Interprindere Individuala

Buna ziua! Am si eu 2 probleme si sper sa gasesc raspuns la ele:
1. M-am angajat de curand la o firma producatoare de lactate si mi s-a impus sa imi fac o Interprindere Individuala si in loc de angajare sa incheiem un contract de prestari servicii. Intrebarea : Ce beneficii si ce riscuri am eu in aceasta situatie?
2. Tot pe I.I. vreau sa deschid un magazin de cartier si ma intrebam ce imi mai trebuie pentru a putea comercializa tutun si alcool? Mai exista autorizatii speciale pentru aceste categorii sau nu?
MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
ContSters174780, utilizator

Alte discuții în legătură

Interprindere individuala si angajat? ContSters174780 ContSters174780 Buna ziua! Am si eu 2 probleme si sper sa gasesc raspuns la ele: 1. M-am angajat de curand la o firma producatoare de lactate si mi s-a impus sa imi fac o ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen trebuie sa aleg si cate? AlexCost AlexCost Buna ziua, Cum am spus si intr-un post anterior doresc sa deschid un mic maxazin mixt cu produse ambalate, tigari, bauturi alcoolice/sucuri etc. Nu voi ... (vezi toată discuția)
Autorizare dsv magazin Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Pentru un magazin mixt care vinde si produse lactate si preparate carne, alte produse alimentare, trebuie autorizatie DSV? Separata? Nu e inclusa in ... (vezi toată discuția)