Bună ziua.
Am nevoie de un mic ajutor într-o speţă.
Pe rolul aceleiaşi instanţe - conflicte muncă- am două dosare de pretenţii. În ambele societatea este pârâtă, reclamant este Sindicatul, dar intr-un dosar pt. un numar de persoane, în celălalt pentru alte persoane. Obiectul este tot pretenţii dar în primul sunt mai multe capete de cerere (3) în al doilea doar unul, comun cu unul dintre cele 3.Primul dosar este acum suspendat.
Întrebarea este să invoc litispendenţă sau conexitate ? Primul este la Curtea Constituţională.
Multumesc
@cazzuall
"Obiectul este tot pretenţii dar în primul sunt mai multe capete de cerere (3) în al doilea doar unul, comun cu unul dintre cele 3.Primul dosar este acum suspendat."...
dosarele sunt pe fond ambele. Primul este la Curtea Constituţională pentru exc.neconstituţionalitate. Îmi spuneţi că nu pot să invoc niciuna dintre excepţii pentru a-l uni cu primul dosar?
Cum sa procedez
ContSters42601
Sunt doua dosare de contencios administrativ care au aceleasi pariti ,cauze cam asemanatoare ,dar alte capete de cerere.In prima instanta au fost date sentinte ... (vezi toată discuția)