avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... excepþie litispendenþã sau conexitate ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

excepþie litispendenþã sau conexitate ?

Bună ziua.
Am nevoie de un mic ajutor într-o speţă.
Pe rolul aceleiaşi instanţe - conflicte muncă- am două dosare de pretenţii. În ambele societatea este pârâtă, reclamant este Sindicatul, dar intr-un dosar pt. un numar de persoane, în celălalt pentru alte persoane. Obiectul este tot pretenţii dar în primul sunt mai multe capete de cerere (3) în al doilea doar unul, comun cu unul dintre cele 3.Primul dosar este acum suspendat.
Întrebarea este să invoc litispendenţă sau conexitate ? Primul este la Curtea Constituţională.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cazzuall , utilizator 15:18, 28 Octombrie 2010
conexitate
Pentru motivul că nu există identitate de părţi să merg pe conexitate?
@cazzuall
"Obiectul este tot pretenţii dar în primul sunt mai multe capete de cerere (3) în al doilea doar unul, comun cu unul dintre cele 3.Primul dosar este acum suspendat."...

Niciuna.

dosarele sunt pe fond ambele. Primul este la Curtea Constituţională pentru exc.neconstituţionalitate. Îmi spuneţi că nu pot să invoc niciuna dintre excepţii pentru a-l uni cu primul dosar?
Unul din cele 2 dosare, spuneti ca este suspendat, nu se afla pe rolul instantei, cum veti invoca exceptia?

Alte discuții în legătură

Litispendenta vs conexitate goldfish goldfish buna seara! va rog sa-mi spuneti care este difernta dintre conexitate si litispendenta in materia civila.:\"> merci (vezi toată discuția)
Cod civil repunere pe rol otto2007 otto2007 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Pot cere instantei ca un proces suspendat sa ramana suspendat pana la solutionarea unui alt proces avand aceleasi ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez ContSters42601 ContSters42601 Sunt doua dosare de contencios administrativ care au aceleasi pariti ,cauze cam asemanatoare ,dar alte capete de cerere.In prima instanta au fost date sentinte ... (vezi toată discuția)