avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie

buna ziua! as dori raspuns la o intrebare foarte importanta pt mine: nu lucrez din sept 2009 si as dori sa raman insarcinata. pot sa-mi platesc obligatiile la sistemul de asigurari in regim propriu pt a putea beneficia de indemnizatia pt crestere si ingrijire copil? multumesc!
Cel mai recent răspuns: icewomen , utilizator 10:31, 4 Noiembrie 2010
eu cred ca da,e important sa-ti platesti cartea de munca si sa ai 1 an de zile platita.
ai idee cat ar trebui sa platesc lunar? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu pentru cresterea copilului, va rog ajutati-ma laura25marg laura25marg Buna ziua, Ma numesc Laura si as dori sa stiu daca in cazul meu as putea primi concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului. Eu sunt somer din data de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata!!! concediu maternitate ContSters106545 ContSters106545 Astazi am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu cateva aspecte legate de concediul de maternitate si ingrijire copil. - Carte de munca 15 Nov. ... (vezi toată discuția)