avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masina sh
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masina sh

Am cumparat o masina din Ungaria de la un parc auto cu contract in regula.Masina era inscrisa in circulatie in Ungaria avea verificare tehnica valabila pana in 2012.Am vandut masina unei persoane cu contract ,i-am dat toate actele in original.Ulterior el a vandut-o iar cumparatorul a mers cu ea la rar.Ei aici surpriza expertii au spus ca e problema cu seria caroseriei,au verificat la politie daca nu e furata ,raspunsul a fost ca nu e furata.Acum masina este la politie si i se face o expertiza.Din surse am aflat ca sansele de inmatriculare sunt nule.Pot fi acuzat penal?probabil cumparatorul va actiona in judecata pentru recuperarea banilor.Totusi ce solutie credeti ca ar fi ca sa nu ajungem pana acolo.
Cel mai recent răspuns: andaalexandru , utilizator 11:47, 10 Noiembrie 2010
daca nu e furata, care e treaba cu masina ?
seria caroseriei si a motorului de pe masina in locurile vizibile e cea din acte, dar undeva nu stiu doar cei de la rar au spus ca apare ceva sudura si se pare ca nu e cea din acte.
sunt de parere sa asteptati intai concluzia lor.
am primit comunicarea din partea parchetului in care scrie ca undeva pe aripa interioara unde era seria sunt urme de sudura ,ca a fost facuta modificare neautorizata,deci nu se poate inmatricula.Scrie de asemenea ca nu e furata si ca se poate face recurs in 20 de zile de la comunicare la prim procuror.Masina a fost cumparata din ungaria de la un parc cu verificare cu contract cu tot.Eu de unde sa vad ca pe dedesupt undeva e sudata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata cu serie sasiu sudata mihayalex mihayalex Am cumparat acum ~2 luni o masina din targ de masini care era postata in acelasi timp si pe internet. Problema este ca masina este inmatriculata RO cu toate ... (vezi toată discuția)
Inselatorie masina second. vicii ascunse doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)