avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie credit card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie credit card

Am 2 carti de credit folosite la care nu am mai putut achita ratele, suma datorata este undeva la 5000 euro. Nu am nici un bun pe numele meu in schimb pe numele sotiei este deschis un cont bancar cu o valoare mai mare decat acea datorie. Intrebarea este daca in cazul executarii silite se blocheaza acel cont chiar daca sotia mea nu a semnat nimic cu bancile iar eu nu am depus nici o alta garantie cand am luat cardul de credit deci de la mine nu are ce bun sa propeasca, iar actual sunt somer de peste 6 luni. Va rog un raspuns daca se poate.
Cel mai recent răspuns: Marius David , Consilier juridic 16:07, 28 Octombrie 2010
in principiu se va incerca urmarirea titularului cardului; in cadrul procedurii de executare silita, pot fi urmarite si bunurile comune, iar acel depozit al sotiei ar putea fi bun comun daca provine din venituri salariale sau de acest gen
oricum, banca va cesiona aceasta creanta unei firme de recuperare debite, avand in vedere valoarea mica a creantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)