avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prevenire distrugere cultura agricola
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prevenire distrugere cultura agricola

sunt o societate care are activitate cultivarea plantelor si cerealelor . am terenuri in arenda dar unele tarlale nu sunt in totalitate acoperite de contracte pt. ca nu le cunosc proprietarii iar aceste terenuri sunt nelucrate de 10 ani . cum pot preveni pt. a nu mi se distruge cultura? . mentionez ca nu beneficiez de sprijin financiar pt. suprafetele neacoperite de contract.va multumesc
Cel mai recent răspuns: badila steluta , utilizator 22:26, 28 Octombrie 2010
Puteti verifica la Primaria din localitatea unde se afla terenurile sau la biroul de carte funciara cui apartin acestea si sa incercati sa contactati proprietarii in scopul incheierii contractelor de arenda si pentru acele suprafete.
la primarie am fost si spun caci sunt f. multi care nici macar nu si-au ridicat titlurile de proprietate pt. ca majoritatea sunt decedati fiind f. batrini iar mostenitorii nu au solicitat probabil nu se sie de existenta vreunui titlu daca mostenitorii nu au gasit in casa vreun document.. mi s-ar putea intorce cultura daca ar apare vreunul cu care nu m-as putea pune de acord. ar putea acela fi sanctionat pt. ca mi-a distrus cultura. eu stiu ca terenurile nu trebuiesc lasate necultivate. o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce pot inlocui un ctr. de arenda/ badila steluta badila steluta sunt administratorul unui srl cu activitate agricultura.am in exploatare 300 ha teren cu ctr. de arenda. doar ca ma impiedic de o problema terenul in ... (vezi toată discuția)
Retrocedare terenuri Kasi Kasi Buna ziua, De multi ani tot asteptam dupa primaria unui sat din Craiova sa fim pus in posesie pe niste terenuri agricole pe care era proprietar strabunicul ... (vezi toată discuția)
Teren agricol necultivat nerantula nerantula Exista cumva riscul de a pierde dreptul de proprietate asupra unui teren agricol nelucrat/necultivat, etc.? Intrebarea se refera la 2 situatii: 1. Sunt ... (vezi toată discuția)