avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sa primesc subventie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sa primesc subventie

Am cumparat o suprafata de pamant de la o persoana cu o chitanta de mana. Pana sa facem actele la notar, vanzatorul a murit si mostenitori nu are.
Ce trebuie sa fac eu acum sa pot lua subventia pe aceasta suprafata de pamant?
Cel mai recent răspuns: anca.patri , utilizator 11:36, 30 Octombrie 2010
mai intai sa va regularizati actele.. trebuie facut proces.. va trebuie un avocat istet ca daca declarati mostenirea vacanta si o culege statul va fi mai greu.. in ce zona a tarii este situat pamantul?
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
Petre Enache, Avocat
Primordial este sa va lamuriti calitatea dvs asupra terenului cumparat
In situatia mentionata,numai instanta de judecata ,in baza probelor administrate poate dispune hotarare carea sa ateste calitatea dvs de proprietar asupra terenului
Numai in situatia in care obtineti document care sa ateste calitatea de proprietar al terenului,puteti demara formalitatile legale pentrui a obtine alte facilitati legal prevazute
Se afla la Topalu-Constanta
daca este vorba de subventia pt terenul agricol arabil atunci nu trebuie sa fiti neaparat proprietarul, doar sa declarati ca d-voastra il munciti
De acord.
Dar cum fac dovada ca il muncesc eu?
Cu cine fac contract de arenda, sau altceva?????

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Va adresez o intrebare referitor la dezbaterea mostenirii bunicului meu care a decedat in data de 6 decembrie 2008. Mostenitorii sunt cei doi copii ... (vezi toată discuția)