avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restante bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restante bloc

Este normal sa platesc reesalonari ale facturilor neplatite de administrator in conditiile in care eram restant la acele facturi,pe care ulterior le-am platit cu penalitati?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:30, 29 Octombrie 2010
Daca ati achitat debitul restant de ce mai sunt facturi neachitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire vera_puii@yahoo.com vera_puii@yahoo.com Buna seara. Doresc sa-mi spune-ti daca este corect sa platesc reesalonare atata timp cat eu am achitat suma restanta la intretinere? Aceasta reesalonare sa ... (vezi toată discuția)
Penalitate la cotele de intretinere Mimita5 Mimita5 Buna ziua, In conditiile aplicarii noii legi a asociatiilor de Proprietari pentru penalitatile la cotele de intretinere pot fi dat in judecata? Cu intretinerea ... (vezi toată discuția)
Proces intre un locatar si asociatie -sfaturi bahna.cristina@yahoo.com bahna.cristina@yahoo.com Buna ziua , Locuiesc intr-unbloc de locatari care are asociatie . Multi ani de zile au trecut multi administratori si tot multi au si furat de la noi astfel ... (vezi toată discuția)