avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nelamurire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nelamurire

Buna seara. Doresc sa-mi spune-ti daca este corect sa platesc reesalonare atata timp cat eu am achitat suma restanta la intretinere? Aceasta reesalonare sa facut fara acordul nostru .Nici macar esolonarea nu sa facut cu acordul nostru.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:08, 7 Martie 2011
Daca nu sunteti restanti ce sa esalonati ?Contestati lista de intretinere sa nu va mai treaca restanta deja achitata.
Daca ati platit nu se mai pune problema reesalonarii.
Se reesaloneaza doar datoriile neplatite.
Nu stiu daca am inteles corect : asociatia d-voastra are sume restante la furnizorul X .
Acesta acum solicita reesalonarea datoriilor vechi la care se adauga lunar c-val facturii curente si administratora in lista de plata pentru apartamentul d-voastra va incarcat si cu cota de reesalonare chiar daca d-voastra sunteti la zi cu plata regiei ?
Introduce si cota de penalitati ?
Tota restanta care am avut o am achitat-o la zi cu tot cu penalitati.In dreptul rubricii cu penalitati apar cu o penalitate de 42 de lei chiar daca eu m am achitat de restanta de 2 luni de zile. Am intrebat ce reprezinta acesti 42 de lei? raspunsul a fost reesalonare.
Pai intrebati administratorul despre ce reesalonare este vorba.
Aici, pe forum, noi nu avem de unde sa stim ce socoteli sunt la asociatia dv. cu furnizorii.
In cazul in care administratorul nu va lamureste, faceti o cerere scrisa catre presedintele asociatiei sa va spuna ce reprezinta sumele asupra carora aveti nelamuriri.
Listele de intretinere se contesta in primele 10 zile dupa ce au fost afisate, iar raspunsul trebuie sa-l primiti in urmatoarele 7 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitati radet apartament debransat bella99 bella99 Buna seara! Va prezint pe scurt situatia in care ma aflu: locuiesc intr-un imobil de 8 etaje bransat la sistemul de incalzire furnizat de RADET. Din anul ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere provenind din reesalonari radet Maria00 Maria00 Buna ziua In urma cu aprox 2 ani asociatia de proprietari si-a dat seama ca timp de 3 ani de zile administratorul nu a achitat nicio factura de utilitati si ... (vezi toată discuția)
Esalonarea datoriilor la furnizorul de utilitati tomasso tomasso Esalonarea datoriilor unei asociatii de proprietari fata de regia autonoma de distributie a energiei temice se aproba numai in conditiile asumarii unui ... (vezi toată discuția)