Buna seara. Doresc sa-mi spune-ti daca este corect sa platesc reesalonare atata timp cat eu am achitat suma restanta la intretinere? Aceasta reesalonare sa facut fara acordul nostru .Nici macar esolonarea nu sa facut cu acordul nostru.
Nu stiu daca am inteles corect : asociatia d-voastra are sume restante la furnizorul X .
Acesta acum solicita reesalonarea datoriilor vechi la care se adauga lunar c-val facturii curente si administratora in lista de plata pentru apartamentul d-voastra va incarcat si cu cota de reesalonare chiar daca d-voastra sunteti la zi cu plata regiei ?
Introduce si cota de penalitati ?
Tota restanta care am avut o am achitat-o la zi cu tot cu penalitati.In dreptul rubricii cu penalitati apar cu o penalitate de 42 de lei chiar daca eu m am achitat de restanta de 2 luni de zile. Am intrebat ce reprezinta acesti 42 de lei? raspunsul a fost reesalonare.
Pai intrebati administratorul despre ce reesalonare este vorba.
Aici, pe forum, noi nu avem de unde sa stim ce socoteli sunt la asociatia dv. cu furnizorii.
In cazul in care administratorul nu va lamureste, faceti o cerere scrisa catre presedintele asociatiei sa va spuna ce reprezinta sumele asupra carora aveti nelamuriri.
Listele de intretinere se contesta in primele 10 zile dupa ce au fost afisate, iar raspunsul trebuie sa-l primiti in urmatoarele 7 zile.