As dori sa aflu,daca dupa divort,fara partaj,este posibil ca unul dintre soti sa renunte la partea din apartament in favoarea celuilalt,sau a copilului?
Se poate face asa ceva prin notariat?
Pot exista apoi doi proprietari ai apart.apoi,adica unul din soti si copilul? Cat ar costa asa ceva la notariat?
daca pe contractul casei e stipulata cota fiecaruia, puteti dona/vinde cota dvs, copilului.
daca sunteti coproprietari fara sa scrie in ce proportie, prin tranzactie la notar, cedati cota dvs, sotiei. sau,daca vreti sa fiti sigur ca partea dvs ajunge la copil, faceti partaj si cota dvs de 50% o donati/vindeti copilului
Lasati direct copilului. Cand va creste mare, o va intreba pe mamica: "Unde este taticu?" si va ramne fara raspuns. Altfel ii ascunde existenta D-voastra. Povesti sunt multe.
Cred ca D-voastra ar trebui sa raspundeti in alta parte ca se pare ca suferiti tare rau dupa divort.
Nu toate mamele sunt ca sotia D-voastra si nici toti tatii ca D-voatra.
Poate ar fi bine sa scapati de ura ce va macina.
Vinzare apartament
Camerado
Buna ziua ,Eu am divorțat de soțul japonez și nu am făcut Partajul la apartamentul pe care îl Deținem impreuna.Intrebarea este putem sa facem o procura ... (vezi toată discuția)
Donatie
ContSters359971
Sunt divortat si recasatorit. As vrea sa donez partea mea din apartament copilului major din prima casatorie. Mai intai trebuie facut partajul sau pot face ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar
stanescu2
Buna ziua,
Eu si fosta mea sotie am divortat in urma cu 15 ani fara a face partaj. Suntem copropietari pe un apartament de trei camere obtinut in timpul ... (vezi toată discuția)