avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul crestere copil

buna ziua,

Spuneti-mi va rog daca anexa 2 referitoare la acordarea indemnizatiei crestere copil mai poate fi inlocuita si de un alt document , din cauza faptului ca eu nu gasesc unul din angajatorii la care am lucrat, si mai am nevoie doar de 1 luna vechime, cea de-a 12-a luna.
Imi poate elibera o alta institutie o adeverinta care sa-mi tina loc de anexa 2?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 29 Octombrie 2010
NU !
Si daca firma nu mai exista asta inseamna ca nu mai beneficiem de indemnizatie, nu?
Am cotizat degeaba....
1. Ce inseamna ca firma nu mai exista? A fost radiata de la Registrul Comertului, este in faliment sau cum?
2. Mergeti la ITM unde a fost inregistrata firma respectiva (si unde aceasta a dus lunar copii dupa statele de plata) si rugati sa va ajute cu adeverinta pentru luna respectiva.
numai daca acea luna se incadreaza in cele 12 luni anterioare nasterii copilului .
bogiumirela a scris:

Si daca firma nu mai exista asta inseamna ca nu mai beneficiem de indemnizatie, nu?
Am cotizat degeaba....

Dar pe stagiul eliberat de catre casa de pensii se vede daca ati cotizat sau nu inainte de nasterea copilului. Anexa 2 e necesara la calculul cuantumului indemnizatiei si asa cum va spus si domnul tudor valeriu puteti incerca sa obtineti de la ITM completarea pentru luna respectiva.
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
orca, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme firma acte indemnizatie marcu10 marcu10 daca in anul 2011 am lucrat pe o firma care in septembrie a fost vanduta si peste 3 luni radiata de noul patron iar eu in sept mi am facut transfer pe alta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dumilor dumilor Buna ziua. Ma intereseaza daca, pentru obtinerea indemnizatiei crestere copil, se ia in considerare si conventia civila? Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului - stagiu de cotizare incomplet, firma desfiintata roxa_32 roxa_32 buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu cateva info referitoare la indemnizatia de crestere a copilului. Stiu ca, legal, pentru a putea beneficia de ... (vezi toată discuția)