avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... livretul militar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

livretul militar

Buna ziua,am si eu unele nelamuriri referitor la despagubirile care se dau pentru cei ce au fost in razboi.Tatal meu a fost dus la munca fortata in timpul razboiului,(in Ungaria si Cehia)si am inteles ca s-ar da unele despagubiri pe baza livretului militar.
1.tatal meu este mort deci mostenitorii au acest drept la despagubiri?
2.pe livretul militar nu se mai vede aproape nimic(fiind foarte vechi) ce-i de facut?
3.de ce acte mai am nevoie si care sunt procedurile care ar trebui urmate pentru a intra in posesia acestor despagubiri?
Multumesc celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:53, 29 Octombrie 2010
Domnule cred ca va referiti la legea 221/2009,care vizeaza fostii detinuti politici.Trebuie indeplinite anumite conditii ca sa va adresati Tribunalului pentru acordarea despagubirilor civile prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 ilyescarol ilyescarol Tatal meu a fost militar in armata ungara.La sfirsitul razboiului a cazut prizonier in Austria.A fost in lagar linga Linz 1 an si 2 luni.Acest lucru a fost ... (vezi toată discuția)
Despagubire pe apartament confiscat coser coser Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa-mi pot recupera valoarea apartamentului confiscat prin sentinta unui tribunal militar în perioada ... (vezi toată discuția)
Despagubiri deportare in urss Iancsi Iancsi Tatal meu, domiciliat in Moftinu Mare, judetul Satu-Mare, a fost deportat incepand cu 02.01.1945 pana in 25.12. 1946 in URSS, la munca fortata. Benefiiaza de ... (vezi toată discuția)