Ieri mi-a fost inmanat de catre seful meu un act aditional de reducere a salariului precum si a timpului de lucru, act aditional cu care n-am fost de acord, decizie care a dus ulterior la concedierea mea.
Azi dimineata, mi s-a propus din nou semnarea acelui act aditional chiar daca nu sunt de acord, semnatura reprezentand refuzul ofertei. Le-am spus ca faptul ca nu am semnat acel act aditional reprezinta insusi refuzul si au trecut la amenintari.
Au intocmit o adresa prin care imi aduc la cunostinta ca am refuzat semnarea actului aditional precum si a deciziei de concediere (lucru total neadavarat) si ca vor actiona conform legislatiei.
Intrebarea mea este daca este legal ce au facut si daca pot sa "umble" la drepturile care mi se cuvin in urma concedierii respectiv plata zilelor de concediu de odihna neefectuate precum si un salariu compensator.
Va multumesc.
Nici una dintre actiunile intreprinse de catre societatea angajatoare nu este legala. Asadar, contestati decizia de concediere la instanta de la domiciliul dvs. in termen de 30 de zile de la data comunicarii si cu siguranta veti avea castig de cauza.