avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SPOR PENTRU STUDII SUPERIOARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SPOR PENTRU STUDII SUPERIOARE

DACA STUDIILE NU SUNT PE SPECIALITATE, AI 20% SPOR PT. STUDII SUPERIOARE
Cel mai recent răspuns: cameliachivereanu , utilizator 22:52, 23 Noiembrie 2010
cameliachivereanu a scris:

DACA STUDIILE NU SUNT PE SPECIALITATE, AI 20% SPOR PT. STUDII SUPERIOARE

Asa ceva era prevazut in art.8 din OG nr.10/2008 , si anume : Absolventii invatamantului superior de lunga sau de scurta durata care la data trecerii pe functia corespunzatoare studiilor absolvite , erau incadrati pe functii cu nivel de studii inferior specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare, se incadreaza la gradul profesional corespunzator studiilor absolvite, la care se asigura o crestere cu pana la 20% a salariului de baza avut.

Prin urmare , salariatii trebuiau sa fie incadrati pe functii specifice domeniului in care au absolvit studiile universitare.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare mihaela sandu mihaela sandu Sunt bibliotecar de comuna(post - studii medii) la treapta a doua cu un salar de incadrare de 704 lei. De curand am terminat facultatea si vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Lege studii superioare cineva2009 cineva2009 buna ziua As vrea sa stiu care este legea care spune ca odata ce un angajat a absolvit studii superioare trebuie sa aiba salariu mai mare cu 20%indiferent ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)