Tocmai ce mi-a fost furat mobilul, bluza de trening si cheia in timp ce alergam la Stadion. :) Politistul care se cica se ocupa de caz mi-a cerut IMEI-ul de la telefon ca sa il putem identifica.
Am inteles ca asta nu a fost un caz singular si ca s-ar mai fii intamplat si mai mult ca sigur o sa se mai intample, deja s-a format o retea. Nu am cui sa zic toate chestiile astea ca politistul care ar trebui sa se ocupe de cazul meu are alte probleme deocamdata.
Iar fostii "doi si un sfert" se misca cu interceptarile doar daca au mandat de arestare de la procuror.
Credeti ca se poate obtine mandat de arestare pentru asta? daca da, care ar fii pasii..
Politistul trebuie sa intocmeasca un referat catre procuror cu propunerea pe care o are cu privire la faptuitor. Procurorul trebuie sa faca si el, apoi,.o propunere motivata instantei careia i-ar reveni competenta sa judece cazul in prima instanta.Prin aceasta prropunere va invoca temeiurile pentru care considera ca se impune arestarea persoanei, de exemplu, periculozitatea fatuitorului.Numai instanta dispune masura arestarii preventive. In schimb, masura retinerii o poate dispune si organul de cercetare penala.
???? cum asa ceva? intai sa-l gaseasca , daca l-or gasi si apoi, daca au probe suficiente ca el e autorul, se emite (la cererea procurorului )mandat de arestare
Stat politienesc?
menumoruth
Ce vad aici efectiv nu imi vine sa cred . Au ajuns sa asculte telefoanele pentru a proba si furturile. :O Maine poimaine am sa vad si un ultraj probat prin ... (vezi toată discuția)
Telefon furat
chitoi
am achizitionat un telefon cu abonament de la rcs mi-a fost furat...am anuntat rcs sa opreasca abonamentul am fost la politie sa il declar furat si sa il ... (vezi toată discuția)