avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se poate obtine mandat de arestare pentru furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se poate obtine mandat de arestare pentru furt?

Tocmai ce mi-a fost furat mobilul, bluza de trening si cheia in timp ce alergam la Stadion. :) Politistul care se cica se ocupa de caz mi-a cerut IMEI-ul de la telefon ca sa il putem identifica.
Am inteles ca asta nu a fost un caz singular si ca s-ar mai fii intamplat si mai mult ca sigur o sa se mai intample, deja s-a format o retea. Nu am cui sa zic toate chestiile astea ca politistul care ar trebui sa se ocupe de cazul meu are alte probleme deocamdata.
Iar fostii "doi si un sfert" se misca cu interceptarile doar daca au mandat de arestare de la procuror.
Credeti ca se poate obtine mandat de arestare pentru asta? daca da, care ar fii pasii..
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 20:38, 31 Decembrie 2010
florindbro a scris:

Linistiti-va domnilor!
Am masina de 50000 euro de care am fost deposedat prin inselaciune.
De doi ani se tot cerceteaza. Se stie si persoana, sunt si probe, are si cazier si tot nu s-a finalizat.
Am cerut si arestarea preventiva atat la politie cat si la procuror. Nimic nu s-a intamplat. La politie mi s-a spus ca nu se mai poate aresta preventiv decat pentru fapte foarte grave: omoruri, talharii, etc. Procurorul nici nu s-a sinchisit sa miste un deget pentru lipsa de timp.
Pentru furt, inselacine, abuz de incredere nici vorba sa se aresteze preventiv un infractor. Sau poate doar daca a deranjat o persoana cu functii importante in stat.
Aceasta este justitia din Romania. Nu o spun doar eu. O invoca si organismele Uniunii Europene!

daca masina era furata,ar fi fost ridicata deja.

in cazul de fata,se a tioneaza doar cu pile.cu siguranta pe nimeni nu intetreseaza de telefonul cuiva.din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut / furat borseta astazi cu acte ci + permis auto + telefon smartphone icoman icoman Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am gasit o alta categorie relevanta pentru problema mea ! Din neatentie probabil am ... (vezi toată discuția)
Stat politienesc? menumoruth menumoruth Ce vad aici efectiv nu imi vine sa cred . Au ajuns sa asculte telefoanele pentru a proba si furturile. :O Maine poimaine am sa vad si un ultraj probat prin ... (vezi toată discuția)
Telefon furat chitoi chitoi am achizitionat un telefon cu abonament de la rcs mi-a fost furat...am anuntat rcs sa opreasca abonamentul am fost la politie sa il declar furat si sa il ... (vezi toată discuția)