avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... tert imputernicit de administrator firma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

tert imputernicit de administrator firma

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un ap prin progr "prima casa", ctr a fost preapr, am semnat un precontract cu un srl care are un ansambl rezid..
Probl ar fi urm: un srl cu 24 actionari ..unul din actionari are cca 99 % din act..ac srl este totodata asoc unic la un alt srl - cel care a construit si detine ansambl rez..Administrator la cel de-al doilea srl este actionarul princ din prima soc..
Noi cand am semnat prectr, nu l-am semnat cu admin cu o terta pers (juristul soc) imputernicita de admin printr-o procura. Cei de la banca au solicitat un doc prin care sa se faca dovada ca admin are dr de a imputernici o terta pers pt a incheia in numele sau ctr..etc..vor o hot AGA, ceva sau chiar sa vina admin pt a semna admin..insa ei nu sunt de acord cu acest lucru..spun ca admin are dreptul de a delega prin procura o alta persoana care sa semenze contractele de vanzare-cumparare in locul lui si considera ca altfel nu este normal sa faca..#-o in acest caz, dc ei nu aduc aceste doc cerute de banca, prectr banuiesc ca nu este valid..partea cea mai urata, e ca am achitat si acel avans de 5 %din val ap...
Mie mi se pare cat se poate de logic ce vor cei de la banca..Ma puteti ajuta cu o sol? Cu ce acte normatine sa vin in "intampinarea" lor, in afara de legea soc com.?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
gabitadia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:50, 29 Octombrie 2010
Notificati-i si solicitati-le documentele in cauza.Consultati un avocat care sa va formuleze notificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la calitatea de administrator al unui srl mandreead mandreead Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Cum ar trebui sa procedeze o persoana, asociat intr-un SRL (25%) care indeplineste si ... (vezi toată discuția)
Invocare nulitate absolutã sandor sandor Bună ziua! Firma mea a cumpărat, acum un an, pe baza unui contract de asociere, acţiunile majoritare ale unei firme. Acum am primit o scrisoare de la ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)