Doresc sa cumpar un ap prin progr "prima casa", ctr a fost preapr, am semnat un precontract cu un srl care are un ansambl rezid..
Probl ar fi urm: un srl cu 24 actionari ..unul din actionari are cca 99 % din act..ac srl este totodata asoc unic la un alt srl - cel care a construit si detine ansambl rez..Administrator la cel de-al doilea srl este actionarul princ din prima soc..
Noi cand am semnat prectr, nu l-am semnat cu admin cu o terta pers (juristul soc) imputernicita de admin printr-o procura. Cei de la banca au solicitat un doc prin care sa se faca dovada ca admin are dr de a imputernici o terta pers pt a incheia in numele sau ctr..etc..vor o hot AGA, ceva sau chiar sa vina admin pt a semna admin..insa ei nu sunt de acord cu acest lucru..spun ca admin are dreptul de a delega prin procura o alta persoana care sa semenze contractele de vanzare-cumparare in locul lui si considera ca altfel nu este normal sa faca..#-o in acest caz, dc ei nu aduc aceste doc cerute de banca, prectr banuiesc ca nu este valid..partea cea mai urata, e ca am achitat si acel avans de 5 %din val ap...
Mie mi se pare cat se poate de logic ce vor cei de la banca..Ma puteti ajuta cu o sol? Cu ce acte normatine sa vin in "intampinarea" lor, in afara de legea soc com.?
Va multumesc anticipat