Cand esti chemat intr-un proces in calitate de parat ,primesti doar citatie sau trebuie sa primesti si ceva dovezi scrise de unde sa reiese cine te-a chemat in calitate de parat si care sunt motivele?Am primit astazi o citatie precum ca sunt chemata in calitate de parat in dosarul xxxx/P/2010.Ce semnifica acea litera P ?
Va multumesc.
La antet imi scrie "Ministerul public ,parchetul de pe langa judecat. xx".Problema este ca eu am un proces pe rol pt. redobandirea unui teren si sunt in asteptarea sentintei.Dar daca aceasta citatie ar avea legatura cu procesul ce este pe rol de ce mi se spune ca sunt citat in calitate de invinuit ????A facut cumva partea adversa apel ?Nu imi apare nici un nr de dosar in citatie.Va rog lamuriti-ma ca nu am nici cea mai mica idee ce ar pute fi.
Va multumesc.
Da Dl. sau Dna. "athe" sunt citata in calitate de invinuit si nu stiu pt ce.Mai bine spus tatal meu este citat . .Avand un proces cu Primaria pt redob. unui teren luat abuziv poate veni ceva din partea lor (a Primariei)????????????
Va multumesc.