avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire

Cand esti chemat intr-un proces in calitate de parat ,primesti doar citatie sau trebuie sa primesti si ceva dovezi scrise de unde sa reiese cine te-a chemat in calitate de parat si care sunt motivele?Am primit astazi o citatie precum ca sunt chemata in calitate de parat in dosarul xxxx/P/2010.Ce semnifica acea litera P ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maarria35 , utilizator 12:39, 31 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
care este institutia care a emis citatia ?
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
La antet imi scrie "Ministerul public ,parchetul de pe langa judecat. xx".Problema este ca eu am un proces pe rol pt. redobandirea unui teren si sunt in asteptarea sentintei.Dar daca aceasta citatie ar avea legatura cu procesul ce este pe rol de ce mi se spune ca sunt citat in calitate de invinuit ????A facut cumva partea adversa apel ?Nu imi apare nici un nr de dosar in citatie.Va rog lamuriti-ma ca nu am nici cea mai mica idee ce ar pute fi.
Va multumesc.
cred ca ati citit gresit calitatea de parat.puteti fi citata ca invinuit sau parte vatamata. in procedura penala nu exista calitatea de parat.
Da Dl. sau Dna. "athe" sunt citata in calitate de invinuit si nu stiu pt ce.Mai bine spus tatal meu este citat . .Avand un proces cu Primaria pt redob. unui teren luat abuziv poate veni ceva din partea lor (a Primariei)????????????
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Citarea in dosarul penal mira_79 mira_79 buna seara, am o nelamurire si pana imi gasesc un avocat ar fi extrem de utila opinia dumneavoastra: am primit de la Parchet o citatie care face referire ... (vezi toată discuția)
Art 198 c.pr.pen art.176 alin.1 lit.e c.pr.pen karmyrafy karmyrafy as dori sa stiu si eu ce prevad aceste articole deoarece am primit aceasta citatie dupa 3 luni de la terminarea procesului si dupa ce s a dat sentinta.citatie ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata- 2 intrebari proteckt3d proteckt3d Buna ziua. In luna iunie 2009 am fost agresat fizic, am depus plangere in aceeasi noapte la spital iar a doua zi am fost la INML pentru un certificat ... (vezi toată discuția)