avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de locatari...incompleta ??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de locatari...incompleta ??

Hello.....
Intr-un bloc de170 apartamente, suntem doar vreo 60 care am semnat CVC. Nu avem inca gaze, dispunem doar de curent electric si apa rece.
Putem infiinta in acest moment/ in aceste conditii o asociatie de locatari??

Multumesc.

:P
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:37, 29 Octombrie 2010
Obtinerea personalitatii juridice a asociatiei de proprietari necesita desfasurarea etapelor si demersurilor prevazute de art 6 din L nr 230/2007
Acordul de asociere ,prevazut de art 6 alin (3) din L nr 230/2007, trebuie sa contina "adresa si individualizarea proprietatii individuale,potrivit actului de proprietate"
Cum in situatia dvs din totalul de 170 apartamente nu exista decat 60 CVC,va revine obligatia sa demarati demersurile in momentul cand exista actul individual de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea diminuarii platii la intretinere adriannnn adriannnn De curand , impreuna cu alti vecini, am tras o conducta separata de apa potabila, astfel incat apa rece n-o mai platim la asociatie, ci direct la Compania de ... (vezi toată discuția)
Bebelusi la intretinere? cseby cseby Buna ziua, va rog daca puteti sa-mi spuneti de la ce varsta pot fi trecute persoanele la cheltuielile de intretinere pt ca noi avem un bebelus de 4 luni si de ... (vezi toată discuția)
Incalcare sau nu? lege 230/2007 - ansamblu rezidential avocatuser avocatuser Buna ziua, Eu locuiesc in cadrul unui ansamblu rezidential nou ca si varsta. Acest ansamblu are in componenta sa urmatoarele tipuri de ... (vezi toată discuția)