avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor deces

cat era de ajutorul de deces in anul 2000?conta daca bunicul meu era pensionar cap?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:18, 30 Octombrie 2010
Cuantumul ajutorului de deces se stabileste anual prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat si nu poate fi mai mic decat valoarea salariului mediu brut pe economie prognozat si facut public de catre CNPAS, conform prevederilor art.5 alin.(3) din Legea nr.19/2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare ContSters119266 ContSters119266 va rog sa imi spuneti : 1. Toata lumea primeste ajutorul de inmormantare? Adica in cazul in care cel decedat a fost angajat cu acte la o firma particulara, ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare bianca_tm bianca_tm In urma decesului tatalui meu din februarie 2010, nu am primit ajutorul de inmormantare de la angajator. Acum 2 luni am depus plangere la OPC Timisoara,, dar ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces aet138 aet138 Mama mea a decedat si am cerut Casei de Pensii verbal ajutorul de inmormintare. Mi s-a raspuns ca ea nu se califica pentru acest drept, deoarece a decedat in ... (vezi toată discuția)