avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Întabulare cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Întabulare cu probleme

În condiţiile în care doi fraţi, moştenitori ai părinţilor defuncţi, posesori ai certificatelor de moştenitori, care au obţinut o hot.def. şi irev. de restituire a unui imobil, dar nu au fost puşi în posesie (nu au Decizia Priamrului General de restituire) şi foştii cumpărători încă mai plătesc impozit pe apartamentele retrocedate, cei doi coproprietari pot face cadastru, pot să întabuleze şi pot cere întocmirea Cărţii Funciare pentru imobilul respectiv? În baza căror acte se fac aceste demersuri?Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:57, 29 Octombrie 2010
Sigur ca da . In baza hotararii judecatoresti definitive se face intabularea.
pot solicita intabularea in baza hotararii judecatoresti definitive si irevocabile.
In temeiul art 22 din L nr 7/1996 ,solicita OCPI notarea in evidente a hotararii irevocabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor. as avea o intrebare in legatura cu intabularea ... CrisCristina11 CrisCristina11 Buna ziua tuturor. As avea o intrebare in legatura cu intabularea unui teren. Ma aflu inscris ca si posesor pe cf unui teren intravilan din 2016 impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre definitivã ºi irevocabilã Marta Tot Marta Tot Suntem trei fraţi, moştenitorii unui imobil care a aparţinut părinţilor noştri. Prin hotărâre definitivă şi irevocabilă ni s-a restituit imobilul ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare Dana Dinu Dana Dinu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea : Bunicul meu a detinut (fara acte) un teren situat in sectorul 3. Ulterior decesului bunicului meu, bunica si ... (vezi toată discuția)