avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cat ma costa sa scot diploma fiului meu de la facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cat ma costa sa scot diploma fiului meu de la facultate

fiul meu a facut un an de facultate la buget tcm iasi.acum din mative nu prea intelese de mine nu vrea sa mai continuie facultatea.nu a anuntat facultatea ca nu mai continua cursurile.ce trebuie sa fac ca sa-i scot diploma si cat ma costa?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:04, 30 Octombrie 2010
banuiesc ca, este vorba despre dosarul de inscriere cu diploma de BAC. In aceasta situatie trebuie sa mearga personal sa isi ia acea diploma de BAC depusa in original la inscriere.
Va trebui sa se prezinte la secretariat de unde va primi o fisa cu care sa se prezinte la biblioteca univeritatii, la camin, etc pentru a i se completa fisa in sensul ca nu are datorii pe acolo. Daca are datorii, vor trebui achitate. Abia dupa completarea fisei i se va restitui diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma retinuta ... mihaigabriel mihaigabriel Buna ziua, Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea corecta si postez acest mesaj aici (sincer nu stiu unde ar trebui postat). As dori sa-mi dati un sfat in ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar facultate, legalitate solicitare plata taxa GeorgianaCj GeorgianaCj Sunt anul I la o facultate din Bucuresti. Am sunat astazi la secretariat pentru a ma informa cum anume procedez ca sa-mi retrag dipploma de bac ( oprita in ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac -blocata stoicabd stoicabd Buna ziua ..... am fost student la o facultate din Iasi(hidrotehnica mai excat) in perioada 2015-2016 dupa care nu am mai trecut pe la facultate si nici nu ... (vezi toată discuția)