MA NUMESC STOICI GHEORGHE, LOCUIESC IN TIMISOARA, SI DORESC SA-MI SUGERATI , CE AM DE FACUT IN PRIVINTA INMATRICULARII UNEI MASINI DIN 2004 CU ECOLOGIZARE EURO 4,PENTRU CARE AM DE PLATIT 5007 EURO TAXA DE PRIMA INMATRICULRE. MENTIONEZ CA AM CERUT PRELUNGIREA NUMERELOR PROVIZORII CONFORM CODULUI RUTIER PANA LA 90 DE ZILE, DAR AM FOST REFUZAT IN SCRIS,CITEZ" PRELUNGIREA SAU INMATRICULARE SE VA FACE DOAR DUPA PLATA TUTUROR TAXELOR LEGALE" ATATA TIMP CAT TAXA NU ESTE LEGALA SUGERATI-MI CE POT SA FAC PENTRU A INMATRICULA MASINA FARE SA PLATESC ACEASTA TAXA ILEGALA,SAU AJUTATI-MA SA ACTIONEZ POLITIA TIMIS ORI SERVICIUL DE INMATRICULARI TIMIS IN JUDECATA. MULTUMESC
De putut ar putea, insa dupa parerea mea statul a primit niste bani la care nu avea dreptul si din acest motiv ar trebui ca banii sa va fie restituiti.
Sigur ca in fata instantei va trebui facuta o aparare bine argumentata si in opinia mea argumente juridice exista.
Taxa auto
Serban2011
Buna ziua , stie cineva daca pot sa fac demersurile pt inmatricularea unei masini fara sa platesc taxa de poluare ? Taxa e de 2000 de euro iar eu nu dispun de ... (vezi toată discuția)