avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune? Schimb de telefoane prin intermediul unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune? Schimb de telefoane prin intermediul unui site

Doresc sa stiu si eu daca pot rezolva in urmatorul caz : PE saitul okazii.ro am incercat sa fac un schimb de telefoane mobile...si am cazut deacord sa facem prin fancurier si am facut...numai k pe actul ce lam primit de la curier nu a fost scris ce fel de telef treb sa primesc...normal treb sa fie ceva de genul...ramburs telef X cu telf Y dar nu a fost asa...si am primit alt telef..un jaf...deci am luat o teapa...Doresc rasp daca pot sa rezolv cazul in alt mod...mi sa zis de l o pers ca nu prea am ce sa fac din moment ce la pachet am avut doar colet ramburs trecut..si nu si modelul telef...deci cica e greseala mea...si k nu am ce sai fac aluia..#-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:33, 30 Octombrie 2010
ii puteti face plangere pt inselaciune, dar va pierdeti vremea in lipsa de dovezi.
cred ca ramane teapa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciunea pe internet manu7up manu7up buna ziua!!! am vazut un anunt pe okazii.ro, am gasit un produs in valoare de 600-700ron cu tot cu curierat, am luat legatura cu vanzatorul si mi-a cerut un ... (vezi toată discuția)
Tzeapa okazii.ro ardeleanu_alexandra ardeleanu_alexandra Buna ziua. Am un mare necaz. Am luat acum o saptamana chiar doua de pe okazii.ro un iphone dar in schimb am primit o chinezarie. Problema este ca acea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un utilizator okazii.ro misuc84 misuc84 buna ziua! am trimis si eu un colet cu plata la ramburs unei persoane cu lucrurile pe care le-a cerut. dupa 2 zile de al ridicarea coletului am primit un ... (vezi toată discuția)