avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire leasing
Discuție deschisă în Executare silită

poprire leasing

S-a trimis poprire la toate bancile din Romania pe persoana fizica pt utilaje achizitionate in leasing in urma cu 4 ani pe o societate comerciala la care eram actionara. In urma cu 2 ani firma a fost preluata de un asociat unic, inregistrat la toate organele necesare si care a continuat activitatea pe o perioada (inclusiv achitat rate leasing ), dupa care a intrat in imposibilitate de plata si a disparut din judet. La data constituirii contractului de leasing s-au semnat bilete la ordin care nu au fost recuperate la data predarii firmei si inlocuite de catre noul actionar fapt pt care [editat]-ul ma executa pe mine, persoana fizica, care nu mai am nici un amestec cu firma respectiva de 2 ani. Utilajele nu mai sunt in posesia mea de la data predarii firmei cu tot cu active, cf unui proces verbal semnat de ambele parti.

Spuneti-mi cum ma pot apara si contesta aceasta datorie care nu-mi apartine. Nu sunt nici in posesia vreunui extras/desfasurator care sa-mi detaileze din ce se compune suma. Mentionez ca la data primirii popririi mi s-a pus in vedere de catre angajator sa imi dau de buna voie demisia....

va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 00:22, 31 Octombrie 2010
Urgent: avocat si contestatie la poprire sau..ce se impune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pe trei ani m_nitu m_nitu Buna ziua . datorita impozitului forfetar ma vad nevoita sa suspend activitatea firmei. Vreau sa va intreb daca are vreo influenta acest lucru asupra ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere - calitatea faptuitorului, leasing waselea waselea buna ziua. as dori sa intreb daca exista abuz de incredere ptr persoane juridice. am facut in numele societatii un ctr de leasing, dupa aceasta am cesionat ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma florinmarian florinmarian buna ziua! sunt asociat unic si administrator la o firma de agricultura cu activitatea suspendata. de vreun an de zile contul firmei are poprire de la un ... (vezi toată discuția)