avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bunuri Retinute - neplata chirie
Discuție deschisă în Executare silită

Bunuri Retinute - neplata chirie

Buna Ziua !
Am si eu o mica problema si as avea nevoie de cateva sfaturi.Acum aproximativ 1 an de zile am vandut un imobil ( s-au facut acte legale de punere in posesie catre noul proprietar) si pana in prezent am locuit in acelasi imobil cu chirie lunara.Mentionez ca nu am avut contractul inregistrat la administratia fiscala acesta fiind efectuat de catre agentia ce a intermediat vanzarea.Contractul respectiv a expirat dupa primele 6 luni si am platit chirie in continuare la "mica intelegere". In ultima luna am avut cateva neintelegeri legate de plata utilitatilor ( au ramas in continuare pe numele meu) si am fost nevoit sa evacuez imobilul.Nu am refuzat sub nici o forma sa nu achit datoriile ramase doar ca am precizat ca nu pot chiar la acest sfarsit de luna dar urmeaza sa le achit.Am reusit sa scot cateva din bunuri si intre timp au aparut noi proprietari si au schimbat iala la usa si au blocat accesul in apartament desi inauntru au ramas bunuri personale ( nu am factura pe ele). Cum pot intra in posesia bunurilo fara sa achit in momentul de fata datoriile?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:44, 30 Octombrie 2010
este o problema delicata. intotdeauna proprietarii vor sa mai traga cate ceva de la chiriasi. cred ca nu poti sa faci nimic pana nu achiti restantele,dar cu o plangere la politie ai incercat? rabdare si calmitate multa iti trebuie. succes
Faceti plangere penala la politie.
Va puteti judeca si in civil si sa obtineti hotarare judecatoreasca.
Incercati sa consultati un avocat pt a se analiza toate ipotezele.
Faceti plangere penala la politie.
Va puteti judeca si in civil si sa obtineti hotarare judecatoreasca.
Ar fi indicat sa consultati verbal si contracost un avocat pentru a se analiza toate ipotezele.
Va multumesc foarte mult!
Din pacate am fost si am intrebat si la sectia de politie ce se poate face si am primit un raspuns de genul "eu cum pot sa ma duc la om acasa sa il intreb de ce si-a schimbat yala la usa?". Am sa consult un avocat. Inca odata va multumesc
Schimbarea de yala la usa reprezinta un drept al persoanei tot asa cum aveti si dvs. dreptul de a va lua bunurile a carui proprietar sunteti.
Daca va impiedica si politia poate interveni dupa depunerea unei plangeri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri alina1981 alina1981 Buna ziua, in octombrie 2010 am inchiriat pe firma un spatiu pentru birouri, contractul este pe un an de zile. Chiria lunara este 5000 lei si am constituit o ... (vezi toată discuția)
Chirie Georgiana67755 Georgiana67755 Buna seara,as dori si eu sa ma lamuriti cu o nedumerire daca se poate ! Ieri,proprietarul aparatamentului in care locuiesc cu chirie ,cat timp am fost plecat a ... (vezi toată discuția)
Am dat afară chiriașul unui prieten pentru că acumulase datorii și i-am reținut lucrurile până la plata lor. mi-a făcut plângere penală, ce s-ar putea întâmpla? gabriela1819 gabriela1819 Am avut un chiriaș pe care l-am scos afară din cauza neplatii chiriei si a datoriilor si i-am spus ca-n momentul în care aduce banii își vede lucrurile. ... (vezi toată discuția)