avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie

Buna seara,as dori si eu sa ma lamuriti cu o nedumerire daca se poate ! Ieri,proprietarul aparatamentului in care locuiesc cu chirie ,cat timp am fost plecat a schimbat yala la usa..cu tot cu lucrurile mele inauntru pe motiv ca nu i am platit chiria pe o luna,si vreau sa plec acasa..Daca chem politia se poate rezolva ceva ?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:44, 16 Decembrie 2019
1. Trebuie sa existe o dovada ca s-a platit sau nu chiria. Un tabel cu semnaturi, ceva.
2. Da puteti, daca chiar considerati ca aveti dreptate sau mai bine mergeti si faceti reclamatie.
3. In caz de ceva, sa luati legatuira si cu un avocat( nu ar strica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am închiriat un apartament cu contract, dar nu am înscris în el valoarea reală a chiriei iar acum am probleme cu chiriașul. nu-l mai vreau acolo, ce pot să fac? pysy182003 pysy182003 buna ziua, am o mica-mare problema, am inchiriat un apartament, am facut contract de inchiriere intre noi- dar nu a fost inregistrat (nici la notar, nici la ... (vezi toată discuția)
Cum pot evacua o persoana pe care am luat-o in spatiu? carmenbn carmenbn In urma cu cateva luni am acceptat cererea unor prieteni de a-i lua in spatiu pt.a-si face carte de identitate la adresa mea(ei venind din Italia,acolo fiind ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)