avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... judecat de 2 ori???
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

judecat de 2 ori???

Lichidatorul judiciar al unei firme (cu procedura de faliment deschisa) trimite renuntare la proces unei alte firme (pentru datorii) cu solutionare amiabiala.
Judecatorul decide ca renuntarea nu e legala si trimite judecare la alt tribunal (care nici nu are competente de drept comercial).
Firma parata este sau nu obligata sa dea curs citatiei in noul proces pentru aceeasi chestie?
Avem dovada renuntarii la primul proces.:O
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:57, 30 Octombrie 2010
Trebuie vazut exact despre ce este vorba si sa va aparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dosar rezolutiune antecontract - taxa judiciara de timbru majorata, declinare de competenta iuliax iuliax Buna ziua. Inainte de toate vreau sa le multumesc tuturor celor care imi vor raspunde.Problema mea este urmatoarea: In noiembrie 2011 am achitat un avans de ... (vezi toată discuția)
Srl-faliment gtbriana gtbriana In 2007 am cesionat o societate iar noul administrator a facut o gramada de escrocherii.Acum firma este in faliment.Problema este ca eu apar ca parat in acest ... (vezi toată discuția)
Invocarea art 243 alin 5 cod procedura civila georgedr72 georgedr72 Intr un proces de contestare a unei decizii de concediere - nu a fost specificata instanata si termenul de atac, nu a fost transmisa angajatului sub nicio ... (vezi toată discuția)