avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interimat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interimat

In cazul unui angajat la stat, numit prin decizie intr-o functie de conducere pana la scoaterea in concurs a postului, aceasta perioada de interimat poate dura ani de zile daca nu se deblocheaza posturile? Multumesc.

Multumesc pentru raspunsuri si revin cu completari:
secretar sef decanat, dar mai avem in aceasta situatie si un sef birou financiar si directorul de resurse umane
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
lianamic, utilizator
Cel mai recent răspuns: costic , utilizator 18:54, 30 Octombrie 2010
Poate dura ani de zile si daca nu mai exista interdictia angajarii in sistemul bugetar !!! #-o Depinde de imprejurari .....
buna seara.
intrebarea ta este incompleta. la stat unde. si eu lucrez la stat si directorul general este numit prin ordin al ministrului.
directorii adjunctii prin hotarare CA, restul de posturi de conducere prin decizie a dir.gen.
Depinde de unde lucrezi la stat, asta e sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcii - legea salarizarii unitare paul_ruse paul_ruse buna ziua ... lucrez intr-o institutie de stat bugetara. In legea salarizarii unitare a bugetarilor de pe timpul lui Boc pentru sefii de ateliere pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Calcul numar functii de conducere conf oug 77/2013 DIANA_RU DIANA_RU Cum se stabileste numarul functiilor de conducere conf. OUG 77/2013 in cazul unei primarii, ex : numar total de posturi aprobate - 180 din care : 1 Primar, 2 ... (vezi toată discuția)
Urbanism Mariana-Valentina Mariana-Valentina Buna ziua, sunt inspector la o primarie, la compartimentul urbanism. Am diploma de licenta de economist si in iunie 2014 am terminat studiile postuniversitare ... (vezi toată discuția)