avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... funcii - legea salarizarii unitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

funcii - legea salarizarii unitare

buna ziua ... lucrez intr-o institutie de stat bugetara. In legea salarizarii unitare a bugetarilor de pe timpul lui Boc pentru sefii de ateliere pe domeniul culturii se cer studii superioare. Problema este ca nu exista studii superioare pentru a fi sef la un atelier de tapiterie, croitorie, machiaj sau recuzita. IN TOATE TEATRELE DIN TARA CEI CE CONDUC ACESTE ATELIERE SUNT INCADRATI CA SEFI DE FORMATIE MUNCITORI MAI PUTIN LA NOI IN INSTITUTIE UNDE FOSTA CONDUCERE A INCADRAT ACESTE PERSOANE CA SEFI DE ATELIERE MODIFICAND OPRGANIGRAMA,ACEST LUCRU FIIND FACUT PE ASCUNS PENTRU A BLOCA ACCESUL LA UN CONCURS CORECT A CELOR CE OCUPAU ACEL POST IN ACEL MOMENT. NICI UNUL DIN SEFII DE ATUNCI NEAVAND STUDII SUPERIOARE, EI RAMANAND NUMITI PE FUNCTIE. ce se poate face pentru rezolvarea acestei situatii avand in vedere ca de la serviciul personal ni s-a spus ca de la 1 ianuarie 2016 nu mai putem ocupa functia de sef atelier deoarece nu avem studii superioare.? O alta problema este ca fiecare director de teatru modifica organigrama dupa bunul plac gasind tot felul de chichite pentru a inlocui persoanele incomode pentru ei si in a avea majoritatea posturilor de conducere cu oameni numiti pentru a putea depinde de ei. multuimim!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 3 Decembrie 2015
Singura solutie este contestarea in instanta a acelor decizii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca postul de sef serviciu este desfiintat, trebuie sa mi se puna la dispozitie tot un post de sef serviciu? leutu leutu Daca noua organigrama prevede înfiintarea unui nou serviciu implicit a unui post de sef serviciu şi desfiintarea serviciului meu la care sunt sef serviciu, ... (vezi toată discuția)
Lucrez intr-un tratru de papusi de 23 de ani. am ocupat functia ... Mendelson Mendelson Lucrez intr-un teatru de păpusi de 23 de ani. Am ocupat functia de actor manuitor papusi, pictor scenograf si sef sectie. Acum se desfiinteaza functiile de ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii filus_64 filus_64 Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent ... (vezi toată discuția)