avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de autorizatia mamei mele (ea fiind titular ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de autorizatia mamei mele (ea fiind titular pe contractul de casa) ca sa-mi fac alt buletin?

Buna, am o intrebare, mi-am pìerdut buletinul si as vrea sa stiu daca pot sa imi fac altul daca apartamentul este pe numele mamei mele si ea este in Spania, si eu nu apar pe contract?
Sunt major, am 22 ani.
Daca nu, se poate dace o imputernicire sau ceva?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: DaniVlad , utilizator 19:18, 30 Octombrie 2010
Mama dumneavoastra trebuie sa va trimita o declaratie de luare in spatiu autentificata la ambasada sau consulatul roman.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu SAlinusha SAlinusha Buna seara , Am cumparat un apartament pe numele mamei mele eu avand o procura prin care eram imputernicita in acest sens . Mama mea este in ca in strainatae ... (vezi toată discuția)
Imputernicire in spania pentru a scoate bani in romania raptile raptile Buna seara. Se poate face imputernicire din partea lui maicamea ptr mine ( 25 de ani) pentru a scoate bani dintr-un cont la BRD? sau sa se lichideze ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)