avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce articol,cod,lege trebuie sa invoc in redactarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce articol,cod,lege trebuie sa invoc in redactarea unei ordonante presedintiale pentru suspendarea program vizitare?

vreau s aformulez o ordonanta presedintiala pentru suspendarea prog vizitare.
ce articol,cod,lege trebuie sa invoc in drept?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:53, 30 Octombrie 2010
nu s-a terminat aceea ord. , recursul e in 6 saptamani.
art 581 cod procedura civila.
Daca vreti sa va judecati cu succes si sa stiti daca aveti sanse primul pas este sa consultati contracost un avocat.
Dupa aceea veti putea afla ce sanse aveti...
Daca va judecati aiurea deja ati pierdut procesul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea modificarii unui program de vizitare obtinut pe cale de ord.pres tot cu o ord.pres de micsorare prog vizitare? mihaela2007 mihaela2007 s-a stabilit un prog de vizitare pe cale de ord pres irevocabil si definitiv fara a se mentiona ca e valabil pana la judecarea dosar custodie definitiva - ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala geanina21 geanina21 am un copil de4 ani si 9 luni cu grave probleme de sanatate( o operatie pe cord deschis, autism atipic cu retardare mentala severa). am introdus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala nflorinel nflorinel sunt divortat si am o fetita in varsa de 9 ani,copilul fiind incredintat mamei ,exista un program vizitare minor definitiv si irevocabil astfel:alternativ la ... (vezi toată discuția)