Acest anunt se adreseaza in primul rand persoanelor interesate in a-si dezvolta o afacere de succes si de a fructifica avantajele integrarii Romaniei in UE prin accesarea fondurilor europene.
In primul rand as dori sa precizez ca una din conditiile de eligibilitate pentru a beneficia de fonduri europene este ca firma sa aiba cel putin 2 ani financiari consecutivi incheiati pe profit."solicitantul va avea minimum 2 ani de activitate economicã si profit operaþional în ultimii doi ani financiari."
Eu doresc sa vand 100% din partile sociale pe care le detin la SRL-ul pe care l-am fondat si la care sunt unic asociat si administrator. Compania a incheiat 3 ani consecutivi cu profit si are contabilitatea si taxele achitate la zi. Conform Statutului poate efectua o serie de activitati. Nu are mijloace fixe si nici un fel de datorii, ceea ce-i confera lichiditate si flexibilitate sporita.
Aceasta afacere eu am pregatit-o cu grija pentru a accesa fondurile europene. Doresc sa o vand fiindca am obtinut o oferta avantajoasa in strainatate.
Pentru cei interesati, putem negocia ca firma sa-si pastreze sediul social actual o anumita perioada de timp (in cazul in care nu aveti alta varianta). Pentru orice alte detalii contactati-ma direct si va voi raspunde cu placere.
Rog multa seriozitate.
Nr de contact: 0770259813 sau email: vistarom@gmail.com