avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comunicare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comunicare hotarare judecatoreasca

Am contestat in contencios taxa de prima inmatriculare, am avut castig de cauza in data de 26 septembrie si nici pana acum nu am primit hotararea. Am intrebat la Tribunalul Arges si mi s-a raspuns ca nu a fost redactata. Pot face ceva pentru a primi hotararea mai repede?
In principiu, motivarea se realizeaza intr-un termen de 30 de zile. Mai asteptati putin, ar trebui sa o primiti.
Daca nu, formulati o cerere prin care solicitati sa vi se elibereze decizia pronuntata, primind cererea poate va fi motivata mai repede. Depinde si cate dosare au iesit in pronuntare in aceasta perioada.
Formulati cerere pentru urgentarea redactarii avand in vedere depasirea termenului de 30 de zile.
depuneti la grefa instantei o cerere de urgentare a redactarii sentintei si motivati acest lucru cu o anumita situatie in care va aflati, precum si cu dispozitia legala privind termenul legal de redactare, acela de 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Am teminat procesul de divort in data de 13.11.2012. As dori sa stiu in cat timp imi vine hotararea de divort si daca pot sa o ridic mai devreme de ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc decizia de la proces acasa doncristiano doncristiano Pe 30.03.2010 am castigat un proces cu solutie irevocabila fiind la recurs(o revedicare imobiliara asupra unui mic teren arabil). Vreau sa stiu care este ... (vezi toată discuția)