avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Care sunt sfera de aplicabilitate si legislatia ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Care sunt sfera de aplicabilitate si legislatia privind drepturile de autor?

Va salut,as dori sa cunosc sfera de aplicabilitatesi normele de aplicare la drepturile de autor.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 22:57, 30 Octombrie 2010
Intrati pe www.actamarque.ro , luati legatura cu dna prof. univ. dr.Ciurea Delia si in mod sigur veti gasi raspuns la orice intrebare pe tema asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de niste sfaturi... celina celina Salut ! Am de redactat o lucrare cu tema [b]"Rezolutiunea conventionala. Pactele comisorii. Avantaje si dezavantaje ale sistemului dualist de organizare ... (vezi toată discuția)
Probleme la angajare DaniMitran DaniMitran Buna ziua! As dori sa incep in a va spune pe scurt problema cu care ma confrunt. Am fost sunat de o firma pentru un eventual interviu. M-au dus la interviu, ... (vezi toată discuția)
Doctorat in drept monik monik buna ziua! poate ca nu este acesta cel mai bun loc pentru a pune intrebarea, insa as dori sa stiu daca a urmat cineva recent/daca urmeaza in prezent cursurile ... (vezi toată discuția)