Eu,in calitate de mostenitor,ce acte trebuie sa am asupra mea in fata notarului ca sa-mi cedez partea surorii mele?acte originale sau pot fi si copii. Va multumesc anticipat
Cartea de identitate, certificatul de nastere si certificatul defunctului de deces.
Intrebarea este daca puteti sa renuntati in favoarea surorii?! ce mostenitori mai sunt? sot supravietuitor, alti descendenti ( frati/surori, chiar si decedati dar care au urmasi)?
Pt ca daca mai exist alti mostenitori, partea dvs., la care renuntati, revine in masa succesorala si se imparte la toti, nu o poate culege doar sora.
Daca sunteti doar dvs. si sora, e ok, nu mai are cui sa se imparta, culege ea tot.
Acte mosteniri
cirnu72
Buna ziua, mama mea vine la mostenire bunicii paterne dupa decesil tatalui. La notariat cind noi copii renuntam pt ea ne trebuie titlul de mostenire al ... (vezi toată discuția)
Mostenire
verginica73
in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau nu ?
neo2
buna ziua .voi incerca sa fiu cat mai succint. in urma cu 2 ani tatal meu a decedat . eu mai am o sora . am inteles ca 3/4 din masa succesorala ii revine mamei ... (vezi toată discuția)