avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neplata pensiei alimentare

am fost casatorit iar din casatoria aceasta au rezultat 2 copii,platind o pensie de 2 milioane pt k eu nu aveam serviciu la vremea aceea,ulterior am fost chemat in judecata de ea pt majorare pensie eu lucrand in italia si avand un salariu de 1100 euro,m-am intors in tara si am redeschis un proces pr reincredintare minori datorita faptului k ea plecase in italia si copiii mei erau neingrijiti ,procesul cu majorare pensie suspendandu.se pt perioada cat a durat procesul reincredintare minori deci din sept 2008 pana in februarie 2010,eu abandonand procesul de reincredintare nemaiavand serviciu,deci neavand sustinere financiara pt continuarea procesului,ea a redeschis procesul de majorare pensie pe care eu l.am castigat,ea facut recurs si a ramas o sentinta irevocabila de a plati din urma de cand ea a deschis procesul si pana la majoratul copiilor o suma de 16 mil pe luna.intrebarea mea e cum e posibil k legea sa acorde o pensie atat de mare fara k eu sa mai am un loc de munk?si ce pot eu pati dak nu achit suma aceea din urma ,e vb de fff multi bani si nu am de unde ii da,nu e rea vointa.multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:22, 1 Noiembrie 2010
Daca nu platiti obligatia care va revine o perioada mai mare de 2 luni comiteti o infractiune.Daca nu obtineti venituri cred ca ar trebui sa introduceti o noua actiune
...Solicitati de la Primarie , fortele de munca adeverinte care sa ateste faptul ca nu aveti venituri si depuneti-le !
..Bafta multa !
am introdus o micsorare pensie dar nu stiu ce sa fac si ce pot pati pt banii din urma e o suma prea mare pe care nu o am
mai mentionez faptul k pana acum sunt la zi cu pensia alimentara
..Nu sunteti de rea credinta , astfel .
Platiti cat va permiteti , adevarat , ca parinte sunt sigur ca va doriti ca sa puteti sa oferiti mult mai mult copiilor dumneavoastra .
..incercati sa pastrati toate chitantele prin care puteti sa dovediti ca ati platit .
Numai bine !
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2010
tutu12, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate face recurs unei sentinte definitve si irevocabile privind custodia minorului? ghs ghs Se poate face recurs unei sentinte definitve si irevocabile privind custodia minorului? am divortat de sotul meu in septembrie 2009. Nu a platit pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie minori reducere valymony valymony buna seara.am un dosar reducere pensie minor,intrebarea mea e.....trebuie obligatoriu sa ma prezint?mama mea are procura sau trebuie sa.mi angajez avocat,dar ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minori angicaroli angicaroli buna, am si eu o nelamurire, sora mea a divortat de sotul ei acun 3 ani au 2 copii care dupa precese ii au fost incredintati mamei spre cerstere si educare, ... (vezi toată discuția)