am fost casatorit iar din casatoria aceasta au rezultat 2 copii,platind o pensie de 2 milioane pt k eu nu aveam serviciu la vremea aceea,ulterior am fost chemat in judecata de ea pt majorare pensie eu lucrand in italia si avand un salariu de 1100 euro,m-am intors in tara si am redeschis un proces pr reincredintare minori datorita faptului k ea plecase in italia si copiii mei erau neingrijiti ,procesul cu majorare pensie suspendandu.se pt perioada cat a durat procesul reincredintare minori deci din sept 2008 pana in februarie 2010,eu abandonand procesul de reincredintare nemaiavand serviciu,deci neavand sustinere financiara pt continuarea procesului,ea a redeschis procesul de majorare pensie pe care eu l.am castigat,ea facut recurs si a ramas o sentinta irevocabila de a plati din urma de cand ea a deschis procesul si pana la majoratul copiilor o suma de 16 mil pe luna.intrebarea mea e cum e posibil k legea sa acorde o pensie atat de mare fara k eu sa mai am un loc de munk?si ce pot eu pati dak nu achit suma aceea din urma ,e vb de fff multi bani si nu am de unde ii da,nu e rea vointa.multumesc
Daca nu platiti obligatia care va revine o perioada mai mare de 2 luni comiteti o infractiune.Daca nu obtineti venituri cred ca ar trebui sa introduceti o noua actiune
..Nu sunteti de rea credinta , astfel .
Platiti cat va permiteti , adevarat , ca parinte sunt sigur ca va doriti ca sa puteti sa oferiti mult mai mult copiilor dumneavoastra .
..incercati sa pastrati toate chitantele prin care puteti sa dovediti ca ati platit .
Numai bine !