avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie minori reducere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie minori reducere

buna seara.am un dosar reducere pensie minor,intrebarea mea e.....trebuie obligatoriu sa ma prezint?mama mea are procura sau trebuie sa.mi angajez avocat,dar asta nu.mi permit pt k mi.am pierdut locul de munk.
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: valymony , utilizator 20:05, 2 Noiembrie 2010
Ce calitate procesuala aveti in dosar?
pai eu am inaintat dosarul reducere pensie pt k nu mai am un loc munca
In opinia mea ar trebui atunci sa va angajati un avocat
Ati cerut judecata in lipsa, conform art. 242 din Codul de procedura civila?Precizati actiunea in acest sens.

Avand calitatea de mandatar, mama dumneavoastra se poate prezenta la proces , si , totodata, va depune inscrisuri care atesta faptul ca dumneavoastra nu mai munciti.
( decizia de incetare a contractului de munca , decizia de concediere)
am de la primaria din oras hartie k nu am bunuri si de la circa financiara k nu am venituri,un avocat nu.mi permit,ce sa faca mama mea?sa se duca la tribunal si sa ceara a se judeca si in lipsa partilor?multumesc

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Am si eu nevoie de ajutorul vostru sa fac o intampinare pentru pensie alimentara carmen04 carmen04 acum aproape un an am facut 18 ani si am fost cu tatal meu in instanta pentru continuarea pensie de intretinere insa aceasta a redus pensia la suma de 450 de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara printesika1988 printesika1988 ma numesc xx si am 2copii sunt sunt despartita de tatal lor .si akum suntem in proces penal pt neplata pensie alimentare ..primul proces a fost pe 4 dec ... (vezi toată discuția)