avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie minori reducere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie minori reducere

buna seara.am un dosar reducere pensie minor,intrebarea mea e.....trebuie obligatoriu sa ma prezint?mama mea are procura sau trebuie sa.mi angajez avocat,dar asta nu.mi permit pt k mi.am pierdut locul de munk.
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: valymony , utilizator 20:05, 2 Noiembrie 2010
Da, aceasta mentiune sa fie facuta in scris.Ulterior,in caz de neprezentare, instanta nu va suspenda judecata, iar procesul isi va urma parcursul.
Pensia va fi raportata la salariul minim pe economie.
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
mentionez k am lucrat in italia nu mai am cum lua legatura cu firma respectiva
indraznesc sa cer mai multe detalii,deci eu vreau sa nu ma prezint la proces pt k sotia mea e bolnava si trebuie sa ma ocup de ea,dar vreau k procesul sa se termine cat mai repedeeste nevoie neaparata sa ma prezint sau dak cer judecarea in lipsa partilor e bn pt mn?
dureaza putin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Am si eu nevoie de ajutorul vostru sa fac o intampinare pentru pensie alimentara carmen04 carmen04 acum aproape un an am facut 18 ani si am fost cu tatal meu in instanta pentru continuarea pensie de intretinere insa aceasta a redus pensia la suma de 450 de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara printesika1988 printesika1988 ma numesc xx si am 2copii sunt sunt despartita de tatal lor .si akum suntem in proces penal pt neplata pensie alimentare ..primul proces a fost pe 4 dec ... (vezi toată discuția)