avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

un portofoliu detinut la bursa si valorificat in timpul casatoriei intra la masa de partaj?
o mostenire primita in timpul casatoriei, vanduta pana la data sentintei definitive de divort poate fi considerat bun propriu si exclus de la masa partajala
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 21:15, 31 Octombrie 2010
In masa de impartit intra bunurile dobandite de soti in timpul casatoriei.Bunul dobandit prin mostenire de dvs este bun propriu si nu se partajeaza.Daca ati obtinut sume de bani din operatiuni realizate inainte de casatorie si ati cheltuit banii cu sotia dvs ,aceasta nu este un motiv sa solicitati sa aduca banii la masa de partaj.Cred ca am fost explicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort,partaj - readucerea unui imobil in masa partajabila maiereanalice maiereanalice Sotul meu mi-a facut imputernicire sa pot vinde un teren dobandit de mine in timpul casniciei dar cu bani obtinuti exclusiv din inchirierea unui apartament ... (vezi toată discuția)
Mostenirea vanduta in timpul casatoriei se imparte la un eventual divort? Remes Remes Buna ziua. Eu sunt singur la parinti si din cate cunosc eu o eventuala mostenire (un apartament) care mi se cuvine nu se imparte cu sotia la un eventual divort ... (vezi toată discuția)
Nedivortat/singur/doresc sa cumpar casa.......se poate? david-o david-o Buna seara.Sunt casatorit legal,dar sunt despartit de 10 ani,Am bani pentru a-mi cumpara o locuinta.Doresc sa stiu daca pot,daca exista vreo lege care sa-mi ... (vezi toată discuția)