avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperarea impozitului PDF - Norme de venit IT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperarea impozitului PDF - Norme de venit IT

Buna ziua,
Doresc sa imi deschid un PFA pe norme de venit IT si am auzit ca daca ai pana intr-o anumita varsta, statul iti poate rambursa tot ( sau macar o parte ) din impozit.

Este adevarat ?

Multumesc,
Alex
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 12:53, 7 Februarie 2011
Buna seara

Nu este adevarat .
Exista intradevar o scutire de impozit pentru informaticieni , daca obtin venituri din salarii , dar si aceasta scutire se acorda doar in anumite conditii .
Alex ai beneficia de reducerea normei de venit in anumite conditii. De obicei sunt puse in anexa care contine normele de venit pentru judetul de resedinta. Pentru programatori exista posibilitatea impozitului 0 pe salariu daca firma a realizat in anul anterior un venit de 10.000 $ / angajat. Chestia aia e strict legata de firme. Ca PFA probabil ai avea reducerea normei daca ai fi student sau angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa cocoalex cocoalex Mi-au iesit de curand actele de PFA (fotografie). As vrea sa stiu de la cineva care are PFA: - am nevoie de dosare sau alt tip de acte pe PFA? - trebuie ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it (colegiu de informatica) Zullu Zullu Buna ziua! Am terminat in 1998 Colegiul de Informatica (3 ani) din cadrul Facultatii de Matematica - Universitatea Bucuresti, terminand ca ... (vezi toată discuția)
Incadrarea contractului de munca, pentru salariati in it, la impozitul de 1% dre_andrei dre_andrei Sunt angajat in domeniul IT de aprox 2 ani si in luna decembrie am obtinut diploma de absolvire a cursurilor universitare (diploma de inginer). Tot in luna ... (vezi toată discuția)