avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... recurs procesul verbal de contraventie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

recurs procesul verbal de contraventie

buna ziua sunt fabiano un italian in anul 2008 am avut un accident in romania dupa ce a venit politia mau facut un proces verbal cu avertizment si 2 luni de zile sospendare permis de conducere unde au scris politia ca eram eu vinovat am facut recurs si am castigat processul cu decisia irevocabila .
intrebare care e :
cum puot sa cer ban de jiudecata ?
cine tre sa imi plateste cheltuiele de jiudecata ?
am facut o cerere paguba de la asigurare pe daune la masina cu un avocat italian cine o plateste avocatul ?
daca vret puot sa va dau numarul de dosarul !
ma scuzat sa nu scriu corect sunt italian si nu stiu bine limba !
Cel mai recent răspuns: fabiano , utilizator 19:34, 1 Noiembrie 2010
Cu cine ati facut accident ? Banuiesc ca in accident a mai fost implicata o masina, atunci celalat sofer nu a fost si el citat in cauza ? dar societatea de asigurari ?
Pentru ca daca nu ati fost dumneavoastra vinovat, atunci raspunzator de accident probabil a fost alt conducator auto. In aceasta situatie lui trebuie sa-i solicitati plata cheltuielilor cu avocatul si eventual cu repararea masinii, daca societatea de asigurari va refuza pe motiv contractual intemeiat.
In raport de persoana constatata ca responsabila pentru eveniment aveti dreptul sa va instituiti cu pretentii impotriva acesteia
nam inteles bine o raspunza lu dv ma scuzat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire daune masina si cheltuille de jiudecata fabiano fabiano buna ziua sunt un italian in anul 2008 am avut un accident in romania cu alta masina dupa ce a venit politia mau facut un proces verbal cu avertizment si 2 ... (vezi toată discuția)
Tamponare in italia Ionatan Ionatan Acum cateva zile am avut un accident de masina in Italia. Accidentul s-a soldat doar cu daune materiale din fericire. Nu stiu care sunt exact procedurile in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. anul trecut in luna mai am avut un accident de masina ... raresbogdan raresbogdan Buna ziua. Anul trecut in luna mai am avut un accident de masina cu daune. Politia a intocmit un process verbal si s-a constatat ca soferul celalat a fost de ... (vezi toată discuția)