avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Anul trecut in luna mai am avut un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Anul trecut in luna mai am avut un accident de masina ...

Buna ziua.
Anul trecut in luna mai am avut un accident de masina cu daune. Politia a intocmit un process verbal si s-a constatat ca soferul celalat a fost de vina . Acest proces verbal a fost anulat prin instanta in luna ianuarie a acestui an. In urma accidentului masina mea a fost reparata pe asigurarea soferului vinovat. Cine plateste reparatia masinii mele in valoare de 8000 lei si eventual a soferului? Eu totusi sunt nevinovat. Ce trebuie sa fac acum?

Alte discuții în legătură

Recurs procesul verbal de contraventie fabiano fabiano buna ziua sunt fabiano un italian in anul 2008 am avut un accident in romania dupa ce a venit politia mau facut un proces verbal cu avertizment si 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Daune accident vasiii vasiii Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Asigurare spania -b.a.a.r luciane luciane Acum o luna jumatate(aprox 17 ian.2011) un s-a produs un accident fara victime, doar avarii.S-a mers la politie iar agentul de servici a intocmit procesul ... (vezi toată discuția)