avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajatii institutiilor publice pot sa conduca ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajatii institutiilor publice pot sa conduca masinile de serviciu?

are voie personalul institutiilor publice sa conduca masinile de serviciu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:36, 1 Noiembrie 2010
Da, daca poseda permis de conducere. Insa depinde si daca li s-a dat aceastapermisiune de catre cei care fac parte din organele de conducere ale institutiei. Altfel, poate constitui un abuz...
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2010
ContSters47264, utilizator
Daca persoana in cauza detine documente legale care permit conducerea de auto pe drumurile publice ,si daca nu exista restrictii impuse la nivelul institutiei unde acesta isi desfasoara activitatea,da are dreptul sa conduca masina de serviciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina imprumutata, sofer fara permis, raspunderea proprietarului oliviu 35 oliviu 35 Ce se poate intampla daca eu am dat masina unui tanar de 24 de ani fara sa stiu ca nu are permis el facand accident pe un drum pe camp disrtugand masina , ... (vezi toată discuția)
Incredintarea masinii unei persoane fara permis ManueI ManueI Intr-o sera de joi am fost chemat de un prieten să ne plimbam,luând in seara aceea permisu,mai aveam 18km pana la destinație însă el ma rugat sai dau ... (vezi toată discuția)
Soferi cu handicap locomotor Titimbergio Titimbergio Buna ziua. Detin permis auto categoria B de 3 ani, dar in urma unui accident , acum 1 an jumatate mi a fost amputat piciorul drept. Inca stapanesc bine masina, ... (vezi toată discuția)