avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REINTOARCEREA LA SERVICIU DUPA CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REINTOARCEREA LA SERVICIU DUPA CCC

Pe data de 5 nov implineste copilul 2 ani.La firma mi s-a spus ca nu au bani sa ma plateasca , intre timp mi-am gasit alt loc de munca dar mai dureaza cateva saptamani. Inte timp eu vreau sa -mi reiau activitatea la societatea la care am lucrat, chiar daca ei imi spun sa-mi fac reincadrarea si "demisia" in aceeasi zi, resp in data de 5 nov.Eu nu vreau sa renunt la serviciu pana in momentul in care am incheiat contract cu cealalta firma, nu vreau sa renunt la dreptuil meu. Pt a nu avea probleme la reintoarcerea din CCC imi puteti spune care e procedura :imi fac cerere de reincadrare , cand sa fie datata?
si daca imi trebuie analize madicale? cand sa le fac pt a ma incadra si a nu-mi crea probleme?
cand sa ma prezint la firma , ei spunandu-mi ca pe data de 5 nov?nu este prea tarziu pt toate formele, eu nedorind sa renunt inca la contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 4 Noiembrie 2010
Trebuie sa va depuneti o cerere prin care sa solicitati reluarea activitatii in baza aceluiasi contract de munca dupa perioada de crestere a copilului pana la 2 ani, incepand cu data de 06.11.2010, avand in vedere ca ART. 11 din OUG 148/2005 actualizata prevede ca :
"Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ziua urmatoare celei in care:
a) copilul a implinit varsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicapconform "

Daca firma nu va mai poate plati atunci puteti beneficia de somaj.
Sa plecati cu art. somaj sa nu faceti prostia sa demisionati.
Va putea beneficia de somaj numai daca angajatorul va dispue concedierea pentru motive care nu tin de persoana salariatului, nicidecum daca nu plateste salariul ....

Depuneti cerere de reluare a activitatii , intrucat potrivit dispozitiilor legale in vigoare, la incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul dupa terminarea ccc alexadutu alexadutu cu ce salariu voi fii incadrata dupa ce termin concediu pana la 2 ani ? iar daca firma se desfinteaza voi beneficia de somaj ? in ce lege sa ma uit si eu ... (vezi toată discuția)
Dupa terminarea ccc de 2 ani , angajatorul este obligat sa ma primeasca inapoi? gabriellafk gabriellafk Buna ziua Am o intrebare daca se poate.. Eu am lucrat ca gestionar la un magazin iar dupa plecarea mea in CCC(2ani) au mai angajat doua persoane, dar pe fct ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajator de a reincadra pe aceiasi functia la revenirea din cic? ContSters68307 ContSters68307 Buna, Este angajatorul obligat,dpdv legal, sa reincadreze salariata revenita din CIC pe acelasi post sau doar sa o reincadreze si sa o evalueze dupa ... (vezi toată discuția)